Administrar

Candidata socialista a la batlia de Manacor

NOUS TEMPS, NOVA POLÍTICA

juliaroman | 26 Maig, 2007 13:48

Per a tothomUn Ajuntament transparent, pròxim, modern, àgil, eficaç i obert o tothom, que estarà veritablement al servei dels ciutadans.  

Instal·larem oficines municipals en tots els nuclis urbans.

 

Pel benestar de les persones

Aplicarem la Llei de Dependència, amb la construcció de centres de dia especialitzats, centres de nit i reforçarem el servei d’ajuda domiciliària i personalitzada.

 

Farem possible que totes les persones que ho necessiten tenguin plaça pública a la residència.

 Treballarem per a la igualtat i per dur endavant una política preventiva per evitar situacions de maltractament, desatenció o delinqüència. 

Pels joves

Impulsarem la formació laboral i la recerca d’ocupació. Escoltarem i donarem participació política als joves amb la formació del Consell Municipal de la Joventut. 

Per a la cultura

Impulsarem la professionalització de la nostra tradició teatral amb la concessió de beques d’estudis als instituts de teatre. Donarem el suport a la música moderna amb l’obertura d’un espai d’assaig i d’aprenentatge. Formarem el Consell Municipal de la Cultura per dissenyar una política atenta a totes les sensibilitats artístiques. 

Per a l’educació

Formarem una xarxa d’escoletes de 0 a 3 anys. 

Construirem les escoles de primària que es necessiten ara i en el futur immediat i eliminarem les dobles i triples vies, recuperant així la qualitat dels centres educatius de Manacor.

 Donarem ajudes a les famílies per a l’adquisició de llibres, pel transport escolar i pel servei de menjador. 

Per a l’urbanisme

Durem endavant una planificació urbana transparent, que garanteixi la qualitat de vida i que doni resposta a les necessitats de tothom, sostenible socialment i respectuosa amb el medi ambient i amb el patrimoni històric i cultural. Promourem la construcció de places en totes les barriades i nuclis; acostarem les zones verdes; augmentarem els equipaments esportius, educatius, culturals i de transports, i rehabilitarem els centres urbans consolidats i envellits. Farem una aposta clara perquè l’habitatge digna i assequible sigui una realitat a Manacor. Disposarem i gestionarem el sòl industrial en favor de la petita i mitjana empresa. 

Per a l’economia

Invertirem en la recuperació de les zones turístiques madures per a recuperar la qualitat de l’oferta turística i donar garanties de continuïtat al turisme. Impulsarem l’escola taller de la fusta i apostarem pel disseny del moble, per fer possible el futur de la indústria del moble a Manacor. Donarem suport als pagesos perquè treballin en una agricultura rentable econòmicament i com a activitat que permeti mantenir el nostre paisatge.  PER A MANACOR, PORTO CRISTO, SON MACIÀ, S’ILLOT, CALA MORLANDA, CALES DE MALLORCA, CALA MURADA, CALA ANGUILA, CALA MENDIA, S’ESTANY DEN MAS.  

 

Comentaris

 1. Queda poc temps.

  Espero que, en consonància amb les vostres pretensions de govern per a Manacor, sigueu responsables i pogueu arribar a un acord entre els tres partits.

  Deixeu apart ambicions personals i feu el favor de posar-vos d'acord. El primer objectiu a assolir és una batlia d'esquerres i nacionalista, el demés són temes secundaris.

  O això, o el PP a la batlia. I llavors no em vingueu amb romanços sobre les culpes dels demés ni retòrica buida: tots podeu i tots la podeu cagar. En un pacte no es pot aplicar el vostre programa 100%: això és pactar.

  Feu un triunvirat al capdavant Julve-Roman-Garbà: un tripartit a la catalana, un pacte de tres, com es digui. Però ja!

  El tren que passa | 10/06/2007, 18:45
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS