Administrar

Candidata socialista a la batlia de Manacor

Què no diu el PGOU de Pastor?

juliaroman | 09 Abril, 2007 15:49

La presentació que va fer Pastor del seu PGOU al plenari de l’Ajuntament va ser decebedora. Qui més qui manco s’esperava que sortiria carregat d’entusiasme i amb la llengua esmolada per defensar el projecte estrella de la legislatura –i el de totes les anteriors legislatures del PP, per cert-. Es va mostrar cansat. Semblava que encara no havia superat la ressaca provocada per les múltiples mogudes internes que s’han generat en el sí del PP, entre el PP i Convergències i entre el PP i el soci de govern, arrel de les negociacions del Pla. De fet, si ens aturam a pensar un moment, resulta que Pastor no ha anat més enllà del què varen arribar alguns dels seus predecessors. Només ha aconseguit presentar el document per a la seva aprovació inicial, a dos mesos de les eleccions. La mateixa estratègia que van seguir en el seu moment Catalina Sureda i Miquel Riera.  Per tant, la cosa no està per tirar coets. Però l’efecte de l’aprovació inicial pot haver tranquil·litzat als seus. Al final, sembla que les taques s’han posat on s’havien de posar. El lobby pepero fa anys que pressiona en dues zones de Manacor, les que ara es pinten com a urbanitzables, evidentment. Així doncs, Pastor tanca el tema, sense que hi hagi sorpreses, i tothom se’n du la seva part en compensació a les anades i vengudes i a la feina d’anguila poblera que han hagut de fer algunes persones vinculades al PP i d’altres no allunyades del PP. A més, aquest PGOU obre la possibilitat de fer més negocis. Les anguiles continuen fent la seva feina. Sembla que amb alguns temes suculents els peperos no s’han posat d’acord. Encara no han decidit si Son Perot és el millor lloc per construir-hi el centre hípic internacional. També ha quedat a l’aire el tema del Golf –no el de Rotana, que hi és però no surt grafiat- sinó el nou, que s’havia proposat a S’Estany den Mas. Hi ha altres temes, no tant transcendentals, sinó d’àmbit més restringit: l’interès que està posant la família en la construcció d’un polígon industrial o de serveis –encara no saben com ho han de vendre- a Son Macià. Tot això és més o manco el què sabem i el què podem deduir. El que fa por és el què no sabem. Què més no ha dibuixat en Pastor en el seu PGOU?

Comentaris

 1. El PGOU segons Pastor

  I de tot aixó que en pensa n'Antoni Mesquida?

  Morales | 09/04/2007, 21:39
 2. Re: Què no diu el PGOU de Pastor?

  L'hi hauríem de demanar a ell. Però crec que la seva decisió és conseqüència de compromisos adquirits amb el govern de Matas que altres coses.

  Júlia | 10/04/2007, 10:38
 3. Re: Què no diu el PGOU de Pastor?

  Els compromisos del Sr. Antoni Mesquida no són cosa meva. Per altra banda, no crec que el Sr. Mesquida tengui res a veure amb el PGOU de Pastor. En tot cas, només puc dir que els socialistes de Manacor estam gratament sorpresos que el Sr. Pastor hagi inclòs una persona procedent del PSOE a la llista del PP.

  Júlia | 11/04/2007, 16:22
 4. El PGOU segons Pastor

  Be, deixem el PGOU. Empero vol dir que en Toni Mesquida ve i es un talp del PSOE empotrat al segon lloc del PP per les municipals de Manacor?
  Que es aixó? Expliqui Sra. Román, expliqui?

  Morales | 11/04/2007, 17:06
 5. No a aquest Pla General.

  A mi, el que em fa por, si més no, el que més em preocupa, és que Pastor pugui aconseguir una majoria absoluta i pugués dur endavant el PGOU a la seva manera. Això seria francament una desgràcia per a l'urbanisme manacorí. Tant de bo algun dels grups de l'oposició el desbanqueu... I si un tot sol no pot, preferiria tornar a veure el Pacte de Progrés que no quatre anys més de legislatura Pastor.

  Sara | 20/04/2007, 15:14
 6. programa

  Sra. Roman, em sembla que té aquesta pàgina web una mica abandonada. Potser per tenir una pàgina tan poc activa hom s'hauria de plantejar si és millor no tenir-ne.
  I el seu programa electoral??

  idò!! | 11/05/2007, 15:20
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS